MVO Nederland

Minor: Het ontwerpen en managen van evenementen

Opdrachtgever: MVO Nederland
Opdracht:  Voor ons als projectmanagers de opdracht om een concept te ontwikkelen voor het nieuwjaarsevent van MVO Nederland, waardoor het event opvalt in de ‘wereld’ van duurzaamheid. Tijdens het vormgeven van het event moeten we rekeningen houden met de gegeven doelstellingen. De doelgroep van het event zijn bestaande partners en potentiële partners. MVO Nederland wil zich vooral focussen op mensen die willen en de mensen die doen. Het event moet de bezoekers raken en letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Over het event moet nog lang nagepraat worden. Tijdens het event moet het ‘waarom’ van duurzaamheid niet meer centraal staan, maar de ‘wat’ en ‘hoe’. MVO Nederland wil dat het MVO nieuwjaarsevent het meest toonaangevende duurzaamheidsevent wordt. Het nieuwjaarsevent valt logisch in het jaarprogramma van MVO Nederland, daarom moet er ook goed worden nagedacht over de follow-up.

Het belangrijkste is dat uiteindelijk het nieuwjaarsevent versnelt, verbindt en aanzet tot actie.

Concept: MVO connects

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. MVO Nederland wil samen met haar partners tot een betere economie komen, waar maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staat. Geen contact is zo rijk als de levende ontmoeting. Je kunt elkaar in de ogen kijken en je communiceert met emotie. Tijdens het event gaat alles om netwerken en connecties leggen. Op een leuke en ongedwongen manier met elkaar in contact komen in een gezellige ambiance. Een programma vol samenwerking, communicatie en verrassende uitdagingen. Deelnemers verbinden elkaar en elkaars ideeën. Verbinden gaat ook om delen met elkaar. Goede communicatie en de juiste samenwerking zijn de sleutel tot succes tijdens het event. 

Doel van het event is om relaties van MVO Nederland met elkaar te verbinden waardoor nieuwe verbanden, nieuwe ideeën en nieuwe initiatieven ontstaan. Meer verbinding met elkaar zorgt voor energie om samen sneller vooruit te komen. 

[ Concept verslag ]