Personal Branding Video

Een Personal Branding Video geeft een beter beeld van wie je bent en versterkt je merk. Het helpt om vertrouwen te krijgen bij je klant, doordat ze een gezicht zien en stem horen. Klanten leren jou hiermee echt beter kennen.


Video afspelen

 

 

 

Er is geen beter middel dan het overdragen van informatie via een video. 

Waarom een video?

Door het gebruik van deze manier van content verhoog je het bereik van jouw merk. Doordat video’s sneller bekeken worden dan dat tekst gelezen wordt, is de kans groter dat jouw video vaak wordt bekeken en misschien wel wordt gedeeld.

Bewegende beelden in combinatie met geluid/ een stem, roepen emoties bij jouw doelgroep op. Op deze manier raakt jouw doelgroep meer betrokken bij jouw merk.

Video content zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten terecht komt. Vooral als je jouw video op YouTube plaatst. YouTube is een onderdeel van Google, daarbij staat YouTube op de tweede plaats van de meest gebruikte zoekmachines.

Door het inzetten van video content verhoog je de conversie van jouw bedrijf. Voordat mensen tegenwoordig een aankoop doen, gaan ze vaak eerst online opzoek. Als jij op deze aankoopfase inspeelt met je video, raken mensen sneller getriggerd om de aankoop bij jou te doen.

Video afspelen