Personal Branding Fotografie

Personal Branding is hoe jij je onderscheidt van anderen, en vooral van je concurrenten.
Jij bent je eigen merk en jij bepaalt hoe jij jezelf in de markt plaatst en presenteert.
Wat hierbij niet mag ontbreken zijn natuurlijk goede foto’s.

 

Het doel van een personal branding fotoshoot is onder andere wat mooie portretten van jouw als ondernemer. Daarnaast is het slim om een eigen beeldbank te creëren. De foto’s die tijdens de branding shoot worden gemaakt, kun je dan gebruiken voor je website, social media, nieuwsbrief en andere uitingen. Het staat een stuk professioneler om je eigen foto’s hiervoor te gebruiken in plaats van standaard (stock) foto’s. Bij de Personal Branding Shoot maak ik niet alleen portret foto’s maar ook sfeerbeelden van jou in actie en de producten/diensten die je verkoopt.

Ik help graag vrouwen met
kwetsbare, krachtige & authentieke
beelden voor hun bedrijf.  

Met de shoot wil ik het beste in je naar boven halen en mag je jezelf volledig accepteren als de prachtige vrouw die jij bent!

Zij gingen jou voor​

Lieve woorden

"Ik heb bij Roxanne een branding shoot gedaan in de mooie Studio Vie. Zelf vind ik het altijd erg onwennig om op de foto te gaan, maar Roxanne neemt goed de tijd om je op je gemak te stellen. Waardoor we tot mooie foto’s zijn gekomen die ik goed kan gebruiken op mijn website en social media."
Anne
Graphic Designer
"Ik had een leuke uitdaging om op een kleine relatief donkere plek mooi beeldmateriaal te willen, gelukkig deinsde Roxanne daar niet voor terug! Roxanne heeft me direct mega op mijn gemak laten voelen, dus mocht je een beetje ongemakkelijk zijn voor de camera dan kan ik Roxanne zeker aanraden. Ik ben enorm blij met mijn branding foto's en video. Ze zijn mooier geworden dan ik zelf had durven dromen. De sfeer is precies zo vast gelegd zoals hij voelt, de juiste momenten zijn gekozen en het zijn super natuurlijke foto’s. Mocht ik weer een keer nieuw beeldmateriaal nodig hebben, zou ik zo weer opnieuw voor Roxanne kiezen."
Maxime
Holistisch healer
"De fotoshoot met Roxanne was oprecht geweldig. Ik heb altijd al last gehad van cameravrees, maar wilde heel graag een Personal Branding Shoot doen voor mijn bedrijf. Roxanne heeft heel het proces geduld en begrip hiervoor gehad. Ook heeft haar sessie om meer los te komen voor de shoot enorm geholpen. Ze denkt goed mee en doet er alles aan om je comfortabel te laten voelen. Bedankt lieve Roxanne!"
Ifraah
Web Designer

Turning the camera

Vind jij het spannend om op de foto te gaan? Boek dan een sessie vooraf om even helemaal tot jezelf te komen. 

Tijdens een sessie van ongeveer 30 minuten nemen we de tijd om jouw ‘camera’ te draaien en gaat alle aandacht naar jezelf. Door verschillende oefeningen die we samen doen zal je tot rust komen en zelfverzekerder de shoot in gaan.